首頁 > 展會報道 > 廳館設計 >Pitagora Museum(畢達哥拉斯博物館)--OBR
來源:設計兵團

Pitagora Museum(畢達哥拉斯博物館)--OBR

發布時間:2020-01-10 16:47:24 0 36

yulele

簽到天數:1559 注冊時間:2015-10-30
發帖數:905
設計師:OBR 設計公司:OBR

57 兵豆 / 11859兵幣 / 194 粉絲 / 119 關注

點贊收藏

0

建筑師:OBR

面積:1000平方米

年份:2011

地點:88900 Crotone, Italy

攝影師:Mariela Apollonio

Text description provided by the architects. The project for Pythagoras Museum and Gardens is the result of the international design competition held by Crotone Council with funding from the European Community in its role of encouraging development of urban community projects. The central theme of the competition was the creation of a science park on an area of 18 hectares dedicated to the great Greek mathematician Pythagoras who founded the Pythagoric School in the Kroton of the VI century B.C.

The project has a double goal acting at global and local level: on one hand promoting the city of Crotone on the international circuit of cultural tourism through enhancement of the city’s historical and scientific identity with Pythagoras, on the other hand activating an urban and social renewal process of that part of Crotone.The architecture of the museum sought to create a new landscape morphologically rooted to the ground, through a partially hypo-epigean space that integrates the museum into the mountain through continuous coverage with the existing topography, underlining the profile of the hill.

The relationship between architecture and landscape is emphasized in the interior spaces of the foyer and the cafeteria framing the view outside, as if seen through a telescope. The museum can be reached at the lower level through a climbing path coming from the town, or at the upper level through a path descending from the mount.

An inner spiral architectural promenade distributes the various functions of the museum (foyer, permanent and temporary exhibition halls, workshop spaces, offices, cafeteria), accompanying the visitors in a continuous and fluid way to the roof top, conceived as a belvedere over looking the park and the city, being place of recreation and socialization where the line between exhibition, plaza and garden will be defined by the varying uses of the final users.

Located in the outskirts of Crotone, the museum is part of a wider project that aims to renovate the areas around the historical centre with new public activities. The landscape design realized a tree-lined promenade running between the ancient Carlo V Castle and the Pignera Park, providing a link between the old town and the modern city.

The Pignera Park is expected to develop into the green heart of the city with landscape features - like the green ring at the base of the hill and the pedestrian paths to the town which will provide better connections between the different parts of the city. Pythagoras gardens and museum meet the growing need of cultural and scientific entertainment, offering an integrated program that seeks the fusion of science, art, nature, history, philosophy, math and music.

The gardens and the museum play two different and complementary roles: the gardens are a place where ideas are (re)presented but not deeply explained, while the museum is a place for in-depth study of the themes previously presented in the gardens through use of detailed illustrations, interactive exhibits, videos, etc.

The park is designed by different spaces, strips, backgrounds and paths that track the visitors’ route. The botanical benefits of the gardens are tangible, showing increases in biodiversity through species and micro-ecosystems that respect the natural features of the area and also include careful screening for new species that could be introduced according to their adaptability to the local conditions.

The figure of Pythagoras constitutes the ideal trail connecting the cultural heritage of ancient Magna Grecia to the modern scientific thinking, from Fibonacci, Keplero, Wiles and Witten to present time. The Pythagoras Museum is not a static and conservative museum: the hands-on exhibitions are designed to be used by the visitor. A playful and interactive approach not only makes self-learning and independent thinking more effective, but also bestows a feeling of wonder to the learning process, bringing math alive through the centuries.

建筑師提供的文字描述。 畢達哥拉斯博物館和花園項目是克羅托內理事會舉行的國際設計競賽的結果,該競賽由歐洲共同體提供資金,以鼓勵城市社區項目的發展。 競賽的中心主題是在占地18公頃的土地上建立一個科學園,專門獻給偉大的希臘數學家畢達哥拉斯(Pythagoras),他在公元前六世紀的克羅頓建立了畢達哥拉斯學校。

該項目在全球和地方層面都有雙重目標:一方面通過增強畢達哥拉斯的歷史和科學身份,在國際文化旅游圈上推廣克羅托內市,另一方面促進城市和社會的更新 博物館的建筑試圖通過局部低表象空間創造一個形態上植根于地面的新景觀,該空間通過連續覆蓋現有地形將博物館整合到山上,突顯了 小山。

門廳和食堂的內部空間強調了建筑與景觀之間的關系,就像從望遠鏡中看到的那樣,食堂將外面的景物框起來。 可以通過從城鎮到達的攀爬路徑在較低層到達博物館,或者通過從坐騎下降的路徑在較高層到達博物館。

內部螺旋式建筑長廊散布著博物館的各種功能(門廳,永久和臨時展覽廳,車間空間,辦公室,自助餐廳),并以連續而流暢的方式陪伴參觀者到達屋頂,被認為是眺望屋頂的be望臺。 公園和城市,是娛樂和社會化的場所,展覽,廣場和花園之間的界線將由最終用戶的不同用途來定義。

該博物館位于克羅托內郊區,是更廣泛項目的一部分,該項目旨在通過新的公共活動來翻新歷史中心周圍的地區。 景觀設計實現了在古老的卡洛五世城堡和Pignera公園之間延伸的綠樹成蔭的長廊,為老城區和現代城市之間的連接提供了便利。

Pignera公園有望發展成為具有景觀特色的城市綠色心臟-如山腳下的綠色環和通向城鎮的人行道,這將為城市的不同部分提供更好的聯系。 畢達哥拉斯的花園和博物館滿足了日益增長的文化和科學娛樂需求,它提供了一個綜合計劃,力求融合科學,藝術,自然,歷史,哲學,數學和音樂。

花園和博物館扮演著兩個不同且互補的角色:花園是一個(表達)思想但沒有深入解釋的地方,而博物館是一個深入研究以前通過使用在花園中呈現的主題的地方。 詳細的插圖,互動展品,視頻等

公園由跟蹤游客路線的不同空間,地帶,背景和路徑設計而成。 園林的植物效益是切實的,它通過尊重該地區自然特征的物種和微生態系統顯示出生物多樣性的增加,還包括仔細篩選可根據其對當地條件的適應性而引入的新物種。

畢達哥拉斯(Pythagoras)人物是連接古代麥格納·格雷西亞(Magna Grecia)文化遺產和現代科學思想的理想之路,從斐波那契,凱普列羅,威爾斯和維滕到現在。 畢達哥拉斯博物館不是一個固定的,保守的博物館:動手展覽的設計目的是供游客使用。 一種有趣且互動的方法,不僅可以使自我學習和獨立思考更加有效,而且還給學習過程帶來了一種奇妙的感覺,使數學在數個世紀中得以生機勃勃。

d7w.net (1).jpg






選擇付費方式×

瀏覽本方案圖片需支付0兵豆

兵豆支付     需支付0兵豆,您的兵豆不足(個)   去 充 值
您還可以點這里一鍵購買整個展會的張圖片
購買展會 選擇付費方式×
兵豆支付     支付兵豆,當前余額兵豆。
不需要購買整個展會,返回僅購買此方案
展會一鍵購買成功!×

這個展會的所有圖看您已購買成功

前往查看展會頁 留在本頁

點贊收藏

0
畢達哥拉斯博物館--OBR,設計兵團,展覽設計,展廳設計,舞美設計,展會照片,效果圖,展臺,展館,博物館,展商,原創設計,發布會,展覽設計培訓
發評論獎兵幣,看教程下模型 登錄 注冊
昨日... 歡迎最新會員 ... 已有...人提現 本月提現冠軍... 本月充值冠軍... 最新動態:...
...年創辦 ...萬會員 ...萬主題 ...個展會 ...個模型 ...個教程 ...位設計師 ...個展覽工廠 ...個展覽公司 ...個展商 ...個主辦 ...個展館
模型下載 ×
模型 價格 下載次數 操作
該方案無可下載模型,訪問 模型首頁
安卓手机免费单机麻将